Kickoff!

Publisert av Almedie den

Da nærmer det seg oppstart for kursene våre her på Almedie og det ligger ann til å bli tidenes beste høst her på Almedie!
Vi har brukt de siste ukene til å legge store planer, og har satt oss høye mål for den kommende høsten. Vi gleder oss til å være kreativ, lære masse og ikke minst ha det veldig morro med alle sammen!

Nå som lokalene (Trosterudklubben) pusses opp gir det oss noen utfordringer, men også veldig mange muligheter. Filmgruppene er fullsatt og det er veldig hyggelig at alle som har vært med på kursene i forrige semester blir med videre. Det vil bli publisert en rekke videoer her på hjemmesiden under fanen «Nettserier» hver uke fremover, så fortsett å sjekk innom siden vår.

Vi har ingen fotokurs for nybegynnere her på Trosterud denne høsten, men de som har lyst til å lære basiskunnskapene for foto har anledning til å komme til Tveitaklubben mandager fra 18.00. Her på Trosterud kommer de viderekommende fotografene til å samarbeide på et større prosjekt, i tillegg til å videreutvikle de enkeltes ferdigheter innenfor bl.a foto, design, ideutvikling og publisering. Vi kommer også til å arrangere instagramkonkurranser med kåringer første tirsdagen i måneden, og som vanlig kåres månedens utvalgte blandt deltagerne våre.

Vi gleder oss!

Magnus & Morten

Kategorier: IdrettNyheter