Er du en ung fotograf i alderen 14-20 år og trenger hjelp til å bygge en sterk portfolio?

Her på Almedie har vi et utviklingsprogram for ungdom som har lyst til å ta steget videre som fotograf. Gjennom ukentlige treff  setter vi sammen den beste portfolioen for hver enkelt deltager og utvikler den videre gjennom å se på styrker og svakheter.
Deltagere trenger ikke en lang erfaring som fotograf men må ha entusiasme og et genuint ønske om å bli en bedre fotograf.

Fotograf Magnus Ross er ansvarlig for veiledningen. Han har lang og variert erfaring som profesjonell fotograf og har arbeidet som fagleder i foto ved Almedie de siste fire årene.

Dette vil også være en god anledning for de som ønsker å jobbe med et prosjekt eller et spesifikt tema. Vi ser også på muligheten for utstilling og publisering av arbeidet ditt.

 

For å sikre deg en plass må du sende 5-10 bilder i jpg format i en mail til magnus@almedie.no. Ved stor pågang vil de bli tatt en vurdering av dette arbeidet for å sikre et jevnt nivå på deltagerne.

FOTOKURS FOR UNGDOM MELLOM 12 OG 20

Vi holder rullerende inntak på fotokurs for alle som ønsker å få en innføring i kamerateknikk, lære kreativitet eller bare leke med profesjonelt kamerautstyr. Vi har kurs i våre lokaler på Trosterudklubben. Velkommen!

Meld deg på kurs her